Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Snedsted Skole

Skolens fotoalbum

30-11-2018
Efter næsten 40 år som børnehaveklasseleder, havde Lone Overgaard i dag sidste arbejdsdag på Snedsted Skole, hvor der var afsked med kollegerne.
12-10-2018
Efterårsferien står for døren, og i dag afviklede vi traditionen tro motionsløb for alle skolens elever i dejligt efterårsvejr.
07-09-2018
3. årgang har været på sheltertur ved Nors sø. Der blev hygget, leget og spillet. Der blev også tid til en lille tur ned til søen for at lede efter små dyr, og tæerne blev også dyppet. En rigtig dejlig tur.
13-08-2018
I dag har vi taget hul på et nyt skoleår efter en dejlig varm sommer, og i Indskolingen bød skoleleder Birthe Hjortdal velkommen til 36 nye elever og deres forældre i børnehaveklassen. Alle sang "Vi vil plante et træ...", og ude i klasserne malede børnehaveklasseeleverne hver en brik til et puslespil. Et puslespil som symboliserer, at vi alle er forskellige, men alligevel passer sammen.
22-06-2018
Mellemgruppen har fået nyt legepladsudstyr, som blev taget i brug i dag - til stor fornøjelse for eleverne.
08-05-2018
I mellemgruppen har de i dag haft afdelingsdag, hvor 6. klasserne havde arrangeret stjerneløb for 4. og 5. årgang. Der var i alt 21 poster som var placeret forskellige steder på skolen. Dagen har givet eleverne nogle anderledes sjove udfordringer, end dem de dagligt oplever i klasserne.
23-04-2018
Vi har emneuge i Indskolingen. Emnet er "religiøs kunst". Vi startede med at blive inspireret af lokalkunstneren Kristina Frøkjær. Hun fortalte om nogle af sine billeder. Vi har været på tur til Lemvig, hvor vi besøgte museet for religiøs kunst. Hjemme på skolen har vi arbejdet med farvelære, perspektivtegning og skitser. Vi har malet billeder. På klasserne har vi arbejdet med forskellige kreative ting: - Malet billeder med glasmaling - Lavet skraldedyr til Noas ark - lavet kristne symboler - lavet mosaikbilleder med klip og riv og vi har øvet os rigtig meget i at samarbejde og snakke sammen om tingene./KA
03-04-2018
I dag er 36 børn startet i skoleintro. Børnene har glædet sig til dagen, hvor programmet for den første dag er fri leg.

Tom album

16-03-2018
Klasseforældrerådet i 9b havde torsdag aften arrangeret hyggeaften for eleverne i klassen. Der var fælles madlavning, spisning og pakkespil. Forældrerådet havde arrangeret aktiviteter i gymnastiksalen. Det var en god og hyggelig aften./PW
09-02-2018
Vi har i dag fejret fastelavn i Indskolingen.Vi startede dagen med at slå katten af tønden, hvorefter alle de sjove udklædte børn spiste fastelavnsboller. Kattekonger og Kattedronninger blev kronede. Derefter blev der lavet fastelavnspynt på værksteder. Herefter god vinterferie til alle. /KA
13-12-2017
I dag, den 13. december, er det Luciadag, og traditionen tro er der Luciaoptog på skolen. Det er pigerne i 8. årgang, som går Luciaoptog, og de sang bl.a. Luciasangen - smukt og stemningsfuldt.
01-12-2017
Klasserne i mellemgruppen har i dag julehygget og klippet julepynt, I 3. og 4. årg. var forældre og bedsteforældre på besøg.
24-11-2017
Torsdag aften havde Indskolingen alletiders skolefest, med De Nordiske Guder som tema. Birthe bød velkommen til en hel fyldt sal, og alle børn sang "Livstræet". Skuespil holdet opførte et syngespil om De Nordiske Guder. Forældrerådet havde lavet en fantaskisk forhindringsbane, og man kunne kaste med Thors hammer, og der var både gudedans og Mimers brønd. En rigtig god aften med et dejligt fremmøde. /AM
13-10-2017
Billeder fra motionsdagen
21-09-2017
I denne uge er der emneuge i mellemgruppen, som bl.a. har budt på en tur i Aalborg Zoo, og i ugens sidste dage handler det om udsmykning af mellemgruppens legepladsområder.
30-08-2017
Erhvervslinjen var i sidste uge på introtur i Sønderjylland. Vi sejlede 10 km på Kongeåen i dejligt vejr og nød den smukke natur. Vi overnattede i telte, lavede mad over bål, og tog på hjemturen en tur til Ribe, hvor vi så Ribe Domkirke og lidt af den smukke by.
10-08-2017
Sommerferien er nu slut, og i dag havde vi første skoledag med mange glade børn og forældre.
21-06-2017
Hele indskolingen var på tur til Jesperhus d. 20. juni. Vi havde en rigtig god dag, hvor alle - store som små - morede sig i forlystelserne. Vi så blomster, dyr og sommerfugle, og der blev hygget med madpakker, is m.m. Da vi kom hjem var der fernisering af alle børnenes billeder, som de malede, da vi havde kunstemne om Claude Monet. Forældrerådet havde derefter inviteret til fællesspisning for alle børn og forældre. Det resulterede i et kæmpe stort tag selv bord, med kage bagefter. Vi var heldige med vejret endnu engang, og vi sad udenfor og spiste. Helt igennem en dejlig og vellykket dag/KA
20-06-2017
2.A og 2.B har været på trafik-tur til Thisted. Efter en dejlig byvandring, hvor vi kiggede på trafik, endte vi ved vandet. Her kølede børnene sig lidt af, fangede krabber og nød deres madpakker. En rigtig dejlig tur!
19-06-2017
Mellemgruppen og yngste gruppe i ADHD-afd. havde i torsdags arrangeret sommerfest. En dejlig aften, hvor både børn og voksne hyggede sig i det gode vejr.
14-06-2017
Vi har lavet mini by i 0.b. I den anledning inviterede vi Skoleintro-børnene over for at handle. Det var en god dag, hvor der blev handlet med brød, kød, andre købmandsvarer, og der blev sendt breve rundt fra posthuset. En fantastisk dag. Tak til Skoleintro Venlig hilsen 0.b
12-06-2017
Hele indskolingen var fredag d. 9. juni til dyrskue i Thisted. Vi havde en rigtig god tur. / KA
31-05-2017
Overbygningen i ASF-afdelingen var mandag og tirsdag på lejrskole i Skovhuset i Thorsted. Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, var humøret højt, og vi var ude en stor del af tiden. Vi spillede rundbold, spark-til-dåse, og løb o-løb med poster med samarbejdsøvelser. Desuden havde vi bålhygge med snobrød, pandekager, kiks og skumfiduser. Eleverne er blevet udfordret på både de personlige, men også de sociale kompetencer. / CH
17-05-2017
Onsdag den 17. maj havde vi afdelingsdag på mellemtrinnet. På dagen var alle eleverne på Stjerneløb, hvor de var fordelt på aldersblandede hold. Dagens udfordringer var meget forskellige: - Der skulle tages holdselfies - Der skulle bages cup-cakes - Der skulle hoppes langt - Der skulle måles - Der skulle spilles - Der skulle skrives med mennesker - Der skulle føles - Der skulle regnes - Der skulle spises - Og meget, meget mere.... Mest af alt skulle der samarbejdes
24-04-2017
4Q har fredag været til rejsegilde i den nye Spar købmandsbutik. / Signe B. Kjeldsen
18-04-2017
Den 3. - 5. april var ældste gruppe fra ADHD-afdelingen på lejrtur til Sønderborg. Turen bød bl.a. på besøg på Dybbøl Mølle, Historiecenteret, Sønderborg Slot, biograftur og masser af social hygge. Se billederne fra vores fantastiske tur.
29-03-2017
Overbygningseleverne i ASF-afdelingen har været i Bøgsted Rende for at samle affald. Indsamlingen er en del af en landsdækkende affaldsindsamling som er baseret på frivillighed. Som det ses på billederne var der nok at gå i gang med og eleverne havde en god og lærerig dag. Dagen følges i næste uge op af et besøg på Genbrugsstationen og Forbrændingen i Thisted.
28-03-2017
24-03-2017
Forud for skolefesten havde eleverne 3 emnedage, hvor de arbejdede med EVENTYR - Eleverne planlagde og optog Eventyrfilm - Eleverne lavede eventyrlige personer - i kæmpestørrelse - Eleverne lavede eventyrlige stangdukker 6.- klasserne havde i tiden op til skolefesten arbejdet med skuespillet "Hvem- Grethe". De flotte resultater fra emneugen kunne ses til skolefesten. 6.- klasserne viste deres teater. Herefter kunne eleverne prøve flere forskellige boder, mens de voksne hyggede sig ved kaffebordet. Alle havde en rigtig god aften.
13-03-2017
Trafikken omkring Snedsted Skole – specielt i morgentimerne – forekommer ofte noget kaotisk. Bekymringen om børnenes sikkerhed er et vigtigt emne, som skolebestyrelsen og mellemtrinnets elevråd har kigget nærmere på. Dette har resulteret i, at der nu er opsat skilte, som henviser til at man skal parkere i båsene når børnene afleveres og hentes i skolen.
01-03-2017
Flot udklædte børn mødte i mandags op i Indskolingen. Her er alle samlet på trappen i kantinen - klar til at slå katten af tønden. Alle børnene har været med til at pynte træet, som er blevet til et stort flot fastelavnsris.
06-02-2017
01-02-2017
Snedsted Skole har sat fokus på forebyggelse af mobning. I klasserne har elever og lærere snakket om mobning, og diskuteret hvordan man kan forebygge det, samt hvad man kan gøre hvis den opstår. Lærerne arbejder ligeledes med forebyggelse af mobning, og forældrerådsrepræsentanter incl. repræsentanter fra Trombakken, ledelse og skolebestyrelse var mandag aften mødt op på skolen for at diskutere emnet. Alle grupper/afdelinger skal hver komme med 5 forslag til hvordan mobning kan undgås, og hvad man kan gøre, hvis den opstår. Forslagene har de skrevet på plancher, som er hængt op i arealet ved kontoret og biblioteket. Hver gruppe/afdeling har hver sin planchefarve. Formålet er at nå frem til en anti-mobbestrategi, som skolebestyrelse, ledelse og elevråd sammen ud-arbejder på baggrund af alle indkomne forslag.
25-01-2017
I uge 3 var de ældste elever i ADHD-afdelingen på brobygning på EUC Nordvest. De tre dage eleverne var afsted arbejdede de bl.a. med svagstrøm og programmering.
06-01-2017
I indskolingen har eleverne fundet kælkene frem og taget vanterne på i sneen på kælkebakkerne.
21-12-2016
Traditionen tro er alle skolens elever til juleafslutning i Snedsted Kirke umiddelbart inden juleferien. Her er det elever fra Trombakken som er afsted.
14-12-2016
Onsdag var der Luciaoptog på Snedsted Skole, hvor piger fra 8. årgang bl.a. sang Luciasangen. Det smukke arrangement foregik i gymnastiksalen og i indskolingsafdelingen og sluttede med "Dejlig er jorden".
09-12-2016
Billeder fra julehygge med forældre og bedsteforældre i yngstegruppen i ASF-afdelingen.
05-12-2016
I indskolingen havde vi torsdag d. 1. december juleklip, hvor vi havde besøg af forældre og bedsteforældre. Der blev pyntet op, og vi havde en hyggelig dag.
02-12-2016
Den 1. december brugte alle i ADHD-afd., stor som lille, to lektioner på at klippe julepynt til deres første jul i det nye ADHD-hus.
30-11-2016
Forrige uge havde skolen den årlige SSP-dag for 8.klasse. Mandag aften var forældrene inviteret med eleverne i skole til skuespillet "4,1 promille", som omhandler konsekvenser, der kan være forbundet med at indtage store alkoholmængder. Efter skuespillet snakkede skuespillerne med eleverne om, hvad de havde set mens forældrene var til et kort oplæg af kommunens SSP-konsulent Jack Soleng, hvor de bl.a. fik at vide, at Snedsted Skole er den skole i kommunen hvor færrest elever i 8. klasse har drukket alkohol (flot og en statistik vi skal forsøge at bibeholde). Skoledagen tirsdag var selve SSP-dagen, hvor der om formiddagen var besøg af kommunens TSU'er, gademedarbejderen og SSP-konsulenten. Over middag havde tre betjente fra Thisted Politi et oplæg der virkelig fangede eleverne. Billederne er fra både skuespillet, forældremødet og politiets oplæg.
30-11-2016
6. årgang har igen i år holdt fast i traditionen med juleklip og julefrokost. Der var stor opbakning fra forældre og bedsteforældre til gøre dagen rigtig hyggelig.
25-11-2016
Torsdag d. 24. november var der skolefest i Indskolingen - en skolefest i troldenes tegn. Der blev spillet skuespil om troldene, som sørgede for en sjov skolefest. Børnene havde lavet troldepynt og der var troldemad, aktiviteter og konkurrencer om at gætte hvilke ulykker trolden havde lavet.
09-11-2016
Eleverne i 8F og 9FU besøgte forleden Bunkermuseet i Hanstholm. Der var guidet rundvisning, hvor der blev fortalt historier fra den tid, hvor bunkerne var i brug. Efterfølgende var der madpakkespisning, samt tid til at gå rundt på egen hånd og se udstillingerne. Eleverne har også set filmen "Olsen-Banden i Jylland", som hovedsageligt udspiller sig i Thy og området omkring Museumscenter Hanstholm.
14-10-2016
Herlige billeder fra en motionsdag i køligt vejr.. Billederne er både fra hovedskolen og Trombakken. De ældste elever i ASF-afdelingen var en tur i Doverodde Købmandsgård hos Nordvest Safari, hvor de deltog i forskellige aktiviteter. De øvrige elever var aktive i Snedsted og omegn incl. Snedsted Svømmehal. Der var diplomer til alle elever efter løbet.
05-10-2016
Trombakkens ældste elever i ADHD-Huset har været på tre dages brobygning i murerafdelingen på EUC Nordvest. Drengene fik til opgave selv at tegne en mur helt fra bunden, hvorefter den blev muret op af drengene selv. Her kan I se deres flotte resultater.
23-09-2016
Billeder fra en herlig tur til Ålborg Zoo med hele mellemtrinnet. Vi oplevede en rundvisning, der handlede om hverdagen i Zoologisk Have. Derudover fik vi set de mange anlæg med dyr, leget på legepladsen, og spist vores madpakker og måske en lille is. Lærerne i mellemgruppen
05-09-2016
Mandag d. 5. september blev der afviklet Skills for 8. årgang i gymnastiksalen. Vinderholdet herfra går videre til semifinalen, som finder sted den 1. november på EUC.
26-08-2016
Den 1. august 2016 kunne Rita Høgh Dahlgaard fejre sit 40 års jubilæum som lærer ved Snedsted Skole. Rita blev i denne anledning fejret torsdag eftermiddag ved en reception på Snedsted Skole sammen med familie og kolleger. Ved receptionen modtog Rita Dronningens Fortjenstmedalje, som blev overrakt af skoleleder Birthe Hjortdal. Dagen var samtidig en markering af, at Rita slutter sin aktive karriere på arbejdsmarkedet, idet hun går på efterløn med udgangen af august 2016. Rita har i de seneste mange år været lærer i indskolingsafdeling samt varetaget en læsevejlederfunktion.
15-08-2016
Billeder fra legedagen i mellemgruppen.
10-06-2016
Torsdag d. 9. juni var der skolefest for de yngste og mellemgruppen i ADHD-afd. Der var arrangeret stjerneløb/opgaveløb med 6 forskellige poster og efterfølgende overrækkelse af præmier. Familierne havde medbragt mad til fælles ta' selv bord. Det var en rigtig god og hyggelig aften.
10-06-2016
Onsdag d. 8. juni var børnehaveklasserne og 2A og 2B i dukketeater i gymnastiksalen. Børnene var begejstrede og levede sig meget ind i teaterstykket "Den sandfærdige historie om de tre små grise".
08-06-2016
2.-3. juni var 3. klasse på hyttetur i Nørhå. Vi besøgte et vandhul, spillede bold og lavede bål. Vi havde en rigtig god tur.
18-04-2016
Torsdag den 14. april afvikledes "Den store bagedyst" på madkundskabsvalgholdet. Der blev arbejdet hårdt og med stor entusiasme, og 10 lækre og fine kager blev fremstillet. Det var en svær opgave at skulle finde en vinder. Kagerne blev bedømt på smag, udseende og snit/form. Vinderkagen blev hindbærsnitte á la Mette Blomsterberg, og "bagerne" var Carina Hedegaard og Emil T. Lauridsen, 8.A. TILLYKKE!
12-04-2016
Genbrug er emnet i mellemgruppens emneuge, hvor eleverne bl.a. laver dekorative punge og kortholdere af gl. mælkekartoner hvor der er påklistret tapet, smarte genbrugsspil, flotte vaser af rødvinsflasker og fyrfadsstager af gl. hårshampoobøtter. Der er blevet lavet huse, skibe og andet af pap, pyntet glas og porcelæn med gammelt neglelak, målt strøm m.m.
24-03-2015
03-03-2015
Byggeriet at den nye ADHD bygning blev mandag den 2. marts sat i gang. Første spadestik blev taget af Børne- og familieudvalgsformand Poul Hvass Hansen - og med fin hjælp af elever fra ADHD-afdlingen.
11-11-2014
Motionsdag 10. oktober 2014
26-09-2014
Idrætsdag
22-09-2014
legedag 9. 2014
16-09-2014
De to 6. klasser cyklede 44 km i skønt solskinsvejr.
28-02-2014
legedag 3.klasse 2014
26-11-2013
Indskolingens teateroplevelse
01-11-2013
emneuge gys og gru 2013
23-10-2013
billeder fra spisning 3.klasse 4/10 2013
23-09-2013
Billeder hyttetur
04-09-2013
3. og 4. klasserene på tur til Ålborg Zoo
13-09-2012
6.a og 6.b cykler til Bøgestedrende. Turen blev på ca. 40 km. 40 elever og 2 voksne fuldførte. Vi havde professionel hjælp fra følgevogn.
29-03-2012
Som afslutning på vores uge med mini-samfund holdt vi et åbent-hus-arrangement. Her er lidt glimt fra aftenen.
28-03-2012
Her er lidt glimt fra vores miniksamfund
10-02-2012
Den sidste dag inden vinterferien gik vi over i hallen og lavede forskellige aktiviteter. En super dejlig dag. Se de mange dejlige billeder af glade børn og lærere,
07-02-2012
Soundtrack alias Jesper og Palle kom forbi og illustrerede på bedste vis, hvolken betydning musikken har i film. Eleverne er altid glade for skolekoncerterne, og de får meget udbytte ud af dem.
13-12-2011
Der er nogen, der siger, at mit sprogs grænser er min verdens grænser. Det, ved man, er noget vrøvl, når man har oplevet Lucia, som det tog sig ud på Snedsted Skole i år. Det er nemlig en oplevelse, der er større end ordene rækker... Se stemningsbillederne fra dagen. Og tak du milde skaber for, at det er blevet mig tildelt at være med til at få det til at fungere. Kristian
11-11-2011
Glimt fra skolefest november 2011
08-11-2011
Flere glimt fra sjettes skuespil - øvning
06-11-2011
Glimt fra sjette årgangs skuespil
16-08-2011
Igen en festlig start på et nyt skoleår
06-05-2011
Elever fra 7. klasse glaserer ler-reliefferne ude kunstnererns værksted i Tvorup.
12-04-2011
Forårsudflugt til Limfjorden 2011
30-03-2011
Militær udflugt
23-03-2011
SFO børn til gymnastik opvisning 2011
16-03-2011
Mellemgruppens skolefest i marts 2011
14-03-2011
Stor fastelavnfest med børn fra Snedsted-skjoldborg og Stagstrup
11-03-2011
Fastelavn 2011
26-02-2011
25-02-2011
23-02-2011
Alle kommunens 4. klasser mødes til idrætsdag i Skyum.
11-02-2011
Logo SFO
11-02-2011
Zumba i SFO med instruktører fra 8 kl
26-01-2011
Udflugt vinter 2011
07-01-2011
En emnedag med musik og bevægelse
05-01-2011
Vinter 2010-11
15-12-2010
Julefrokost i Fritter 2010
14-12-2010
Piger fra 8. klasse gik Lucia. Igen en dejlig oplevelse.
13-12-2010
SFO julefrokost 2010
06-12-2010
Kontaktdag i december
24-11-2010
Utroligt aktive og engagerede børn
13-11-2010
Fredag sluttede vi vores emneuge af om dyr med et dyrskue. Her viste eleverne deres dyrebog frem og deres figurer af ler, og nogle havde også taget deres kæledyr med.
12-11-2010
SFO november 2010
08-11-2010
I vores emneuge her i efteråret 2010 er vores emne "dyr". Vi startede mandagen med at lave figurer af vores dyr i ler. Vi samledes allesammen nede i gymnastiksalen og legede med ler i 3 timer. Leret havde vi fået fra Helligsøe Teglværk - tak for det.
29-10-2010
To morgener i hver uge har vi morgensang i mellemgruppen. Som regel synger vi to sange, hører måske lidt om sangene, der er meddelelser fra lærere og måske fra elevrådet - som fx i dag, hvor formanden, Maja fra 6a, fortæller om sidste elevrådsmøde. Engang imellem er der nogle, der har fødselsdag, så synger vi en fødselsdagssang. Og engang imellem er der nogle, der spiller et nummer, de har øvet på i musik. Det var der fx også i dag. Vi er stolte af vores morgensang, og eleverne er gode til at synge med, og det er rart at kunne mødes alle sammen og opleve, at vi hører sammen i et fællesskab...
01-10-2010
SFO efterår 2010
30-09-2010
Sikke en super, super dag. Vi gjorde det igen. Lærere og elever i skøn forening, godt mod og godt humør i den sidste septembersol...
27-09-2010
I dag har vi haft koncert på skolen. Det har vi to gange hvert år. En del af gangene har det været Jesper fra Århus, der har besøgt os med forskellige shows. Han er rigtig god, og eleverne havde en rigtig god og sjov oplevelse i dag. Vi synes, det er vigtigt med sådan nogle musikalske oplevelser på skolen for eleverne. Vi får en fælles oplevelse, og elever og lærere oplever nye sider ved musikken, og bliver bevidste om, hvordan den har fyldt i vores historie og fylder i vores liv også lige nu...
24-09-2010
Legepatruljen er startet. 28 elever fra 6. og 7. klasse fordelt på ugens 4 første dage tilbyder forskellige aktiviteter for 0.-3. klasse i 10-pausen. "De er glade for både stikbold, alle mine kyllinger, banke bøf, fodbold og at hoppe i svingtov - det går fint, og det er også sjovt for os," udtaler eleverne fra legepatruljen - alle ser ud til at nyde det:-)
16-09-2010
Her er billeder af de færdigmodellerede relieffer. Nu skal de tørre, brændes, glaseres og brændes igen...
15-09-2010
I dag begyndte eleverne at modellere deres små ideer på de forskellige relieffer. Nogle valgte at arbejde med skoven, andre havet og klitheden.
12-09-2010
Uge 37 påbegynder vi et stort udsmykningsprojekt. Her er der billeder af kunstneren Bent Skytte-Rasmussen og nogle af hans arbejder
21-06-2010
Billeder fra skuespillet Gøngehøvdingen
06-06-2010
26-05-2010
2010 ... Ja, som tiden går. Vi er efterhånden erfarne rotter i faget, men det er alligevel altid en god oplevelse, når alle vores elever - hver og en - er en vigtig brik i en helhed, hvor alle har betydning, og hvor alle skal kunne sit eget, samtidig med at man skal indpasse sin egen præstation i en fælles præstation. tak for en god aften. Det er en god aften - et godt arrangement, hvor vi kan samle mand af huse... Det er skønt.
10-03-2010
10-03-2010
10-03-2010
07-01-2010
06-01-2010
11-12-2009
Fredag morgen i december. Det er så smukt, og det er så dejligt. En god tradition at tænde et lys i mørket.
10-12-2009
I indskolingen havde vi besøg af Hans Jørgen Østerby d. 10. dec. Vi så et lille juleshow, hvor han tryllede, sang og fik et æsel til at tale. Det var bare så træls for ham, fordi Kurt ikke kom til tiden. Vi ventede og ventede, og til sidst kom han - en lille dreng på 8 år, som Hans Jørgen kunne få til at tale. Kurt fik et godt øje til Lærke B!!
10-12-2009
Torsdag d. 10. dec. kørte vi hjem til Anne. Vi så kalvene i alle størrelser og kørte lidt rundt på Sofies cykel. Bagefter spiste vi æbleskiver og chokolade.
28-10-2009
På Snedsted Skole har vi nu fået en Legepatrulje. En flok friske og engagerede unge mennesker leger hver dag på skift med børnene i indskolingen. Til glæde for alle!
28-10-2009
På Snedsted Skole har vi fået en Legepatruljen. E flok friske og engagerede unge mennesker sætter gang i legene i frikvartererne for børnene i indskolingen. Til glæde for alle!
07-10-2009
Uge 41 har mellemgruppen fokus på sundhed og bevægelse. Hver morgen mødes vi i gymnastiksalen og varmer op, hvorefter vi løber runder på parkeringspladsen. Vi har nogle glade og friske elever!
24-09-2009
En dag med masser af motion
24-09-2009
Torsdag den 24. september havde vi sportsdag i mellemgruppen. Dagen sluttede af med en fælles time for alle, hvor vi først lavede opvisning i skolegården og derefter sang fællessang i musiklokalet. Se billederne af de glade børn.
17-09-2009
Emne om kæledyr i indskolingen
17-09-2009
Kæledyr på besøg hos Arnfred i Bedsted
17-09-2009
Kæledyr i indskolingen
09-09-2009
Tirsdag den 8. september havde skolen besøg af Frede Bräuner, som gør i kost. Vi havde en fantastisk morsom aften. Hans oplysning og budskab om kost var effektiv og så hurtigvirkende, at vi allerede denne aften var "flade" af grin.
23-08-2009
Lørdag den 22. august havde Snedsted Skole 50 års jubilæum. Dagen startede med taler og kransekage og billig mousserende vin. Den gode, velbesøgte dag sluttede af med fest i hallen, hvor der var ca. 1.000 mennesker. Her er lidt glimt fra eftermiddagen.
20-08-2009
Trosdag den 20. august var mellemgruppen på tur til Stenbjerg. Det har efterhånden udviklet sig til en dejlig tradition, selv om konceptet varierer fra år til år. I år spillede bold, soppede, lavede trolde og lavede land art / skulpturer. Det var årets bedste sommerdag. ret godt planlagt iengang i foråret... Endnu en dejlig dag på Snedsted Skole
20-08-2009
Her er anden halvdel af billederne fra vores strandtur torsdag den 20. august 2009
20-08-2009
Mellemgruppens tur til Stenbjerg 2009
17-08-2009
Mandag den 17. august holdt vi jubilæum med eleverne. Først sendte vi balloner op, som forhåbentligt når helt til Sverige. Bagefter forsamledes vi i gymnastiksalen og sang en sang, og leder Thomas Frost og Julie og Laura fra elevrådet holdt taler. Bagefter var der kagemand og juice til alle.
10-08-2009
Billeder fra vores opstart første skoledag i gymnastiksalen. Manden i den pæne jakke er vores nye leder.
25-06-2009
25-06-2009
24-6-09 var der dimission på Snedsted skole. Det var en god aften, hvor vi fik fejret vore afganfselever på behørig vis.
12-05-2009
Vi har fået legestativ. Hvordan har vi kunnet leve uden?
23-02-2009
Festival 2009
23-02-2009
festival
05-02-2009
Sportsdag i mellemgruppen februar 2009. Fodbold, håndbold, hockey, svømmehal, bordtennis, airtrack m.m. Børn og voksne havde en fantastisk dag i Snedsted-hallerne.
24-01-2009
Skituren til Norge januar 2009
12-12-2008
Vi laver gårdnisser.

Tom album

12-12-2008
Rød gruppe laver gårdnisser.
12-12-2008
Rød gruppe laver gårdnisser.
02-12-2008
Prøv lige se, og så er vi slet ikke kommet til forestillingen endnu..
05-11-2008
Vi er kommet til dag tre i emneugen. Kasserne er ved at fyldes lige så stille. Engagementet fortsætter for uformindsket styrke.
04-11-2008
Her er lidt indtryk fra andendagen på vores kartoffelkasseprojekt. Klodserne, som eleverne arbejder med på nogle der billederne, er design-forslag til en tænkt opstilling af alle kasserne.
03-11-2008
Billeder fra førstedagen i vores kunstuge
01-10-2008
3. - 7. klasserne har forskellige aktiviteter på tværs af klasserne.
17-09-2008
I uge 34 var 7. kl på Bornholm
09-09-2008
Astrids 40 års jubilæum Tillykke
09-09-2008
Astrids 40 års jubilæum
26-08-2008
Og vi havde en skjønner tur den dag i august. Vi blev sat af busserne i Vorupør og gik på stranden til Stenbjerg. Gå, gå, gå... Sand, sand, sand... Vand, vand, vand... Og vinden blæste mig i højre øre, og den søde pige i mit venstre. Og jeg så, at det var godt og blev varm i maven og frisk i ho'det... Tirsdag den 26. august 2008
26-06-2008
Onsdag havde vi en rigtig vellykket dimissionsfest for 9. klasserne. Der er her vedlagt klassebilleder fra de tre afgangsklasser. Man kan få en PDF-opsætning med billeder og navne/tekst ved henvendelse til Lars Kanstrup: [email protected] Vi vil også forsøge at lægge det på skolens hjemmeside snarest muligt, så I kan downloade det selv.
21-06-2008
Vi har været på hyttetur i 3. klasse i Søndbjerg på Thyholm onsdag til fredag i den næstsidste uge før sommerferien. hey, du, hvor var det fedt. Sikke en god tur: Dragebygning, snobrød, landskabsmaleri, madlavning, fællessang, talent-show, discotek, rundbold,, gåture, badning og meget, meget mere. Vi sluttede fredagen af med, at alle forældre kom og spiste sammen med os. Tak for i år. Tak for et dejligt år. Tak til elever og forældre. Kærlig hilsen Lene og Kristian Se på de medfølgende billeder. Der vil blive lagt en video ud på nettet i løbet af lørdagen - om alt går vel.
01-06-2008
Fredag den 30. maj opførte 3. klasse Muzzy in Gondoland. Stykket er på engelsk, og det er en historie vi har arbejdet med både som tekst og som videofilm. Herefter har vi lavet dukker til alle sammen og øvet på stykket.
06-05-2008
Tirsdag den 6. maj brændte vi vores lerkrukker i en mile. Samtidig tilså vi vores frugttræer og lavede snobrød. Solen bagte, humøret var godt - og sikken en dag i 3. klasse - igen.
16-04-2008
Vi skal ud og se, hvad der sker ude i verden, og vi skal have nogle gode oplevelser med natur og bevægelse, som vi kan fylde vores barndom og lærerliv med. 3. klasse har været på tur til en sø. Vi har undersøgt, hvilke planter, der var. Og vi tog lidt frøæg med hjem til nærmere observation. Igen en god dag i 3.
07-03-2008
Stemningsbilleder fra de forskellige værksteder.
18-12-2007
Vinderne af julekonkurrencen 2007
13-12-2007
Piger for 8. klasserne var for en tid forvandlet til de smukkeste engle.

Tom album

13-12-2007
dette er en prøve
05-12-2007
3. klasse gjorde det rigtig, rigtig godt. Det var en dejlig aften, vi vil huske tilbage paa.
04-12-2007
4/12. - 2007 blev Pomonas Have indviet af Børne- kulturudvalgsformand Preben Dahlgaard
03-12-2007
Jobklassen fik et lille job i Nørhå. De skulle sætte et rækværk op omkring "put and take" søen hos Mads borggaard.
26-11-2007
Billder fra 3. klasses æbletræsplantedag den 17. november
23-11-2007
Lørdag formiddag den 17. november plantede 3.klasses elever og forældre 24 æble- og pæretræer. Kommunen havde gravet nogle kæmpe huller på forhånd, som vi så kunne plante træerne og fylde op igen. Da det hele så mest umuligt ud, så fik vi fat i en Bobcat og en traktor. Sådan skal det være. tak for en flot indsats af alle. Det er dejligt med en god opbakning.
20-11-2007
Fætter Mikkel og hans skrammelorkester kom, så og sejrede. ætter Mikkel havde været på lossepladsen og finde en masse spændende ting at spille på. 1. til og med 4. klasse var med. En dejlig koncert.
15-11-2007
Billeder fra indskolingens fest onsdag den 14. november.
08-11-2007
4. - 5. klasse i lære som vikinger
31-10-2007
klimaquiz 2007

Tom album

16-10-2007
08-10-2007
Sunday the 7.th of October The Cheerleaders from the schoolteam went to Sundby to performe.
04-10-2007
Mellemgruppen i skoven
04-10-2007
Vi pr'ver igen
04-10-2007
Onsdag den 3. oktober 2007 var hele mellemgruppen en tur i skoven. Vi havde et dejligt vejr, og det var altsaa en god dag...
04-10-2007
Mellemgruppen i skoven
04-10-2007
Billeder fra den 3. oktober / mellemgruppen i skoven
04-10-2007
Mellemgruppen i skoven 3. oktober 2007
04-10-2007
onsdag den 3. oktober / mellemgruppen i skoven 2007
28-09-2007
Billeder fra 7b´s deltagelse i smsklimajagten
26-09-2007
Kong Karneval gæstede skolen og fik alle til at spille på "percussioninstrumenter".
11-09-2007
Billeder fra 8. klassernes oplevelsestur september 2007.
13-08-2007
Billeder fra 1. skoledag i skoleåret 07/08.
29-12-2006
Billeder fra skolen