Snedsted Skole

ORDENSREGLER
På Snedsted Skole har vi tre ordensregler:

1. VIS HENSYN

2. VÆR PRÆCIS

3. GØR DIT BEDSTE

Som elev på Snedsted Skole har man et medansvar for, at alle kan have det godt på skolen, og at alle har mulighed for at lære noget. Derfor skal man leve op til følgende tre grundregler:

1. Vis hensyn
Det betyder:

- At man opfører sig betænksomt både i timer og i frikvarterer og forsøger at være et godt eksempel for andre.
- At man optræder hensynsfuldt, også i andres klasser, at man ikke ødelægger undervisningen for andre, at man husker at hjælpe dem, der har brug for hjælp.
- At man respekterer og viser hensyn over for kammerater og skolens personale.
- At man passer på skolens ejendele og inventar, og hjælper med at holde god orden i klassen.

2. Vær præcis
Det betyder:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           - At man overholder mødetidspunkter - går til klassen når det ringer, sætter sig på sin plads og er klar til undervisning.
- At man laver lektier til tiden og overholder tidspunkter for aflevering af opgaver.

3. Gør dit bedste
Det betyder:

- At man udnytter sine evner fuldt ud - og ikke accepterer at gøre tingene halvt.

Behandlet og godkendt i skolebestyrelsen 03.04.18