Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Snedsted Skole

Skoleleder

Snedsted Skole
Tlf.nr. 99 17 34 25

Skoleleder
Birthe Hjortdal
Tlf.nr. 99 17 34 30
E-mail: [email protected]

Fastelavn i Indskolingen

Nyhed billede
Vi har i dag fejret fastelavn i Indskolingen. Vi startede dagen med at slå katten af tønden, hvorefter alle de sjove udklædte børn spiste fastelavnsboller. Kattekonger og Kattedronninger blev kronede. Derefter blev der lavet fastelavnspynt på værksteder.
Herefter god vinterferie til alle. /KA
 • ikon
  Birthe Hjortdal den 20-02-2018
  Kære forældre.
  I dette forår er der skolebestyrelsesvalg, og vi får brug for nye kræfter i bestyrelsen, så vi håber, at rigtig mange møder op til valgmøde tirsdag d. 3. april kl. 17.00. På valg er er Marianne Bakke, Birthe Gade, Mads Lyndrup og Gitte Jensen. Gitte og Mads genopstiller ikke.
  Hvis man vil vide mere om arbejdet i skolebestyelsen allerede nu, er man velkommen til at kontakte formanden, Marianne Bakke, eller mig.
  Mvh. Birthe Hjortdal
 • ikon
  Elin Kanstrup Svenningsen den 31-01-2018
  Husk lys på cyklen!
 • ikon
  Bente Trab den 12-10-2017
  Efterår-og vintertid er lygtetid.
  Nu er det tid at tjekke jeres cyklers for-og baglygter samt reflekser.
  Det er også vigtigt, at I har cykelhjelm og meget gerne en refleksvest på, så I er sikre på, at I bliver set i trafikken.
  Der er meget trafik til og fra skolen om morgenen. Det er derfor vigtigt, at eleverne er synlige i trafikken, og at de benytter sig af fodgængerovergangen, hvor skolepatruljen står, når de skal over vejen.
  Det er også vigtigt, at forældrer, der kører deres børn til skole IKKE sætter børnene af på steder, hvor der kan opstå farlige situationer derved. 
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen